Vacatures

Voor onze interieurzaak zijn we bij Loft Interieur steeds op zoek naar gemotiveerde werkkrachten met een passie voor mooi wonen en het hart op de goede plaats voor onze klanten.

Je komt bij ons terecht in een warm team van medewerkers. Als team zorgen we er elke dag voor dat onze klanten ontvangen worden in een aangename omgeving. We helpen ze in hun zoektocht naar een nieuw interieur, een tof meubelstuk of mooie decoratie. Zowel op de winkelvloer als in onze naservice zijn we gekend om onze vriendelijkheid en onberispelijke kwaliteit, van bij de ontvangst tot bij de plaatsing.

Momenteel zijn wij actief op zoek naar:

Verkoopster (-er)/bediende

Als allround medewerker versterk je ons administratieve team bij de planning en commerciële administratie. Je helpt de klanten in de winkel, en neem contact met hen op over leveringen en afspraken. Zowel op de winkelvloer als op kantoor ben je flexibel inzetbaar en klantvriendelijk.
Interesse? bart@loftinterieur.be

Meubelmonteerder M/V

Je bent handig en hebt zin om met een tof team meubelplaatsingen uit te voeren. Je klanten verwachten je en samen met je collega’s zorg je voor een nieuw interieur of meubelstuk. Deze vacature kan zowel deeltijds als voltijds worden ingevuld. In het bezit zijn van een rijbewijs C is een pluspunt, maar geen must.
Interesse? bart@loftinterieur.be

Poetshulp

Je zorgt ervoor dat de ontvangst van onze klanten vlekkeloos kan verlopen. Als ervaren poetshulp zorg je ervoor dat onze winkel en kantoren netjes gereinigd worden. Je hoort bij ons team en kijken uit naar uw komst.
Interesse? bart@loftinterieur.be