Over Loftinterieur

Wat als…. Iemand je nu eens zou kunnen helpen bij de inrichting van je woning?
Iemand die je begrijpt, met je meedenkt en tijd voor je maakt…. Wel, dat is Loft Interieur!

Kom langs in de winkel in Roosdaal of maak een afspraak op de website of telefonisch.

Bij Loft Interieur mag je je verwachten aan 10.000 m² mooi ingerichte interieurs. Geef je ogen de kost en laat je inspireren door tal van woontrends, klassiekers en kwaliteitsvolle meubelmerken. Voor ieders budget, en voor elke smaak valt er wat moois te ontdekken.
Breng je afmetingen van je kamer mee of een plan en foto’s van je woning. Interieurstylisten en medewerkers kunnen je dan begeleiden en van bij het begin met alles rekening houden.

Bart en Els selecteren samen met hun sympathieke team steeds met heel veel zorg de modellen bij de allergrootste meubelmerken. Dat resulteert in de mooiste nieuwigheden, elk seizoen opnieuw. Alle medewerkers zijn ook getraind om steeds up-to-date informatie te geven over technische mogelijkheden, maar ook over de trends van het moment.

Vergeet zo zeker ook niet de slaapafdeling. Nieuwe technieken in slaapsystemen ontwikkelen zich heel snel. Al die evoluties worden op de voet gevolgd, zodat onze klanten ook daarin kunnen rekenen op het juiste advies.

Door zijn centrale ligging is Loft Interieur bereikbaar voor iedereen. De meubelwinkel gelegen tussen Ninove en Dilbeek, is vooral erg goed bereikbaar vanuit Gent, Aalst en Brussel, maar ook voor de omgeving van Geraardsbergen, Oudenaarde en Ronse. Maak je geen zorgen over parkeerplaats, want rondom de winkel is er een ruime en makkelijk bereikbare parking voorzien.

MEER INFO

Voor ons zijn individuele service en een goed gesprek heel belangrijk. Bezoek onze toonzaal of maak gebruik van de online mogelijkheden om met ons contact op te nemen.

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Breng zeker een bezoek aan onze toonzaal.