Brown Bert Plantagie

Verliefd op de 'Brown' collectie van Bert Plantagie

12/05/20

Design van Bert Plantagie

Bert Plantagie is een naam die vooral bekend is onder de grotere design merken waar luxe centraal staat.
Recentelijk kwam dit topmerk met de unieke kans voor Loft Interieur om hun speciale collectie ‘Brown’ in de toonzaal in Roosdaal voor te stellen aan het publiek. Wij bij Loft Interieur waren op slag verliefd!

Kwaliteitsmeubelen

Zoals het van dit merk bekend is, zijn alle meubelen tot in de puntjes afgewerkt. De bijzonder eigentijdse stukken zijn van Nederlandse bodem en in heel veel uitvoeringen en met tal van opties verkrijgbaar.

Elk meubel heeft zijn eigen stijl. Met woorden als puur, chique en luxe kan je de collectie beschrijven, maar ook stoer kan voor sommige stukken een juiste beschrijving zijn. Kies je voor een interieur uit de ‘Brown’ collectie, dan kies je voor een tijdloos en toch een uniek interieur. Met de mooie opties zoals een afwerking in keramiek maak je het in één slag bijzonder.

Betaalbaar design

De Brown collectie is er voor Bert Plantagie op gericht om een betaalbare collectie te brengen. Voor een 200 à 300 euro heb je al een hele bijzondere stoel, die afgewerkt is volgens de normen van Bert Plantagie.

Loft Interieur kan met heel zijn team alleen maar trots zijn dat ze werden gekozen om deze collectie te brengen. Kom daarom binnenkort zeker eens langs en laat je verrassen.

Brown Bert Plantagie
Brown Bert Plantagie
Brown Bert Plantagie
Brown Bert Plantagie
Brown Bert Plantagie
Brown Bert Plantagie
Brown Bert Plantagie