DE SALE ACTIES VAN XOOON ZIJN GELDIG TOT 28/02!!!!

Terug naar de essentie van slapen

Omdat een goede nachtrust essentieel is voor lichaam en geest.
Vier matrassen die elk beantwoorden aan een specifieke nood en vier prachtige boxsprings. Pure eenvoud, hoge kwaliteit.

Essentials, deze collectie biedt een optimaal comfort door zijn bijzondere pocketveren. De ‘Recoil’ veer bestaat uit 25% meer staal en meer windingen, waardoor hij ook op lange termijn zijn veerkracht behoudt en kuilvorming vorkomt.  Uit 4 verschillende matrassen kies je wat voor jou prioriteit nr. 1 is bij het slapen, én dan kies je nog de mooist ogende box. Zo stel je zelf je bed samen, helemaal op maat van jouw lichaam.

Matras One

Met de Essentials One matras ontspannen je spieren zich en neemt je wervelkolom zijn natuurlijke houding aan. De matras vergemakkelijkt het bewegen tijdens je slaap en herverdeelt de druk op jouw lichaam als je een andere houding aanneemt. Zo slaap je altijd met uitstekende ondersteuning en kan je lichaam zich herstellen tijdens een verkwikkende nachtrust.

Matras Pure

De Pure matras creërt een gezonde, geurvrije en hypoallergene slaapomgeving door het gebruik van ‘Purest’ technologie. Deze unieke technologie zorgt voor een actieve en blijvende bestrijding van micro-organismen zoals huisstofmijt en bacteriën.

Matras Celcius

De Essentials Celcius matras heeft een winterzijde, die een gezellig warm slaapklimaat creëert tijdens de koude maanden dankzij het gebruik van wol en latex en een zomerzijde die langer heerlijk koel aanvoelt, dankzij een speciale koel aanvoelende stof. Het hele jaar door de perfecte slaaptemperatuur. Draai simpelweg je matras om bij de seizoenswissel. Je matras gaat trouwens langer mee als je hem regelmatig van kant wisselt.

Matras Ergo

De Ergo matras geeft jouw lichaamszones aangepaste steun en verlaagt de druk op jouw gewrichten, welke houding je ook aanneemt. Je spieren kunnen zich maximaal ontspannen en je ruggengraat neemt zijn natuurlijke houding aan. Deze matras combineert een zeer goede ergonomische ondersteuning met een heerlijk zacht slaapcomfort.

Boxspring

Kies als boxspring de Zen, Joy, Grace of Harmony. Elke box heeft zijn eigen stijl en persoonlijkheid zodat je de juiste keuze kan maken voor je woning en voor jezelf. Personaliseren kan door jouw stofkeuze of lederlook, en ook de grote keuze aan poten geeft je box een unieke uitstraling.

Bovendien worden al deze producten voor jou vervaardigd in België.

  • Persoonlijk interieuradvies
  • 10.000 M² wonen en design
  • jarenlange ervaring

GRATIS
INTERIEURADVIES

Op zoek naar het perfecte meubel voor bij u thuis?
Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze interieurspecialisten.

Een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.