Tempur Arc

Het TEMPUR Arc™ bed is prachtig vervaardigd meubilair voor uw slaapkamer, gemaakt in samenwerking met het bekende ontwerpbureau Studio Stockholm. Met zijn modulaire ontwerp helpt TEMPUR Arc™ u bij het creëren van het perfecte bed voor u en uw slaapkamer.

Stel uw eigen Tempur Arc bed samen.

De Tempur Arc bodem biedt een nauwkeurig niveau van comfort en ondersteuning. De schotelbodems buigen mee met uw lichaam en passen zich aan uw individuele vorm en beweging aan.

  1. Kies uw model – Kies voor een Static of Adjustable uitvoering.
  2. Kies uw hoofdbord – Kies uit het ruime aanbod het hoofdbord naar uw smaak.
  3. Kies uw kleur – Kies uw favoriete kleur, keuze uit 12 geselecteerde stoffen.
  4. Kies uw potenset – Maak uw bed compleet met een potenset naar uw smaak, van laag bij de grond tot poten in zwarte, houtkleur of andere bijzondere uitvoering.

Wat maakt TEMPUR® zo bijzonder?

Het unieke Tempur materiaal. De naam TEMPUR® geeft uiting aan de temperatuurgevoelige aard van het materiaal. Het is zowel viskeus als elastisch. Een unieke combinatie, die wordt bereikt door miljarden ultragevoelige cellen. Hoe TEMPUR® materiaal precies werkt is complex, maar wat het doet is simpel;

TEMPUR® ondersteunt uw lichaam, door zich voortdurend aan uw lichaamsvorm, -gewicht en -warmte aan te passen. Hierdoor raakt het materiaal in harmonie met uw lichaam en ervaart u een gewichtloos gevoel.

TEMPUR® verlaagt de druk op uw lichaam, door de kracht van uw lichaam en prominente gebieden (zoals schouders of heupen) gelijkmatig te verdelen over het materiaaloppervlak. Dit zorgt ervoor dat u zich altijd comfortabel voelt, waardoor u minder de neiging heeft om te draaien tijdens het slapen.

TEMPUR® absorbeert bewegingen tussen u, uw partner, uw kinderen of uw huisdieren tot 10x beter dan standaard traagschuim. Minder dan 2% van de bewegingen worden nog overgebracht. Daardoor stoort u elkaar minder snel en slaapt u allebei een stuk rustiger.

Het zijn deze unieke eigenschappen die zorgen voor de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning voor echte, rustgevende slaap.

  • Persoonlijk interieuradvies
  • 10.000 M² wonen en design
  • jarenlange ervaring

GRATIS
INTERIEURADVIES

Op zoek naar het perfecte meubel voor bij u thuis?
Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze interieurspecialisten.

Een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.