Planten in je interieur

Mooie plant in je leefruimte

Wist je dat planten een gelukzalig gevoel in je naar boven kunnen brengen? Ze geven je energie en wilskracht, een zekere brandstof voor je innerlijke zelf. Zonder dus ook maar uit te wijden over de trend van meer groen in je interieur te brengen, of verdere decoratie tips te geven, zou je eigenlijk jezelf moeten trakteren op een mooie plant in je leefruimte. Al was het maar voor je gemoedsrust.

Planten zijn hot

Maar inderdaad, we kunnen er niet omheen. Planten zijn hot. Planten zijn helemaal hip, terug van weggeweest. We kennen ze allemaal, de beelden van bijna botanische interieurs waarin groen primeert. Groen in je interieur is de hit van het moment.

Ook in onze showroom zijn dankzij enkele vernieuwde stylings van grote merken meer planten toegevoegd aan de decoratie. Het zijn dan ook nog kunstplanten, dus groene vingers heb je zelfs niet nodig. Geen onderhoud en toch kan je genieten van alle voordelen die deze groene vrienden te bieden hebben.

Een grote plant of boom

Een grote plant of boom in je woning kan twee kamers van elkaar scheiden. Het maakt het meteen gezelliger en knusser en kleedt het geheel helemaal aan. Zo’n groot exemplaar kan ook een échte eye-catcher zijn die je nog niet had. Je zal zien, je zal onmiddellijk scoren bij je vrienden en familie.

Voor welke plant of soort je kiest

Voor welke plant of soort je kiest, heeft natuurlijk te maken met je persoonlijke voorkeuren, maar je kan ook wel een plant kiezen die bij je interieur past. In een eerder strak en modern interieur, is bijvoorbeeld een plant met grote effen bladeren mooier en rustiger. In een landelijke omgeving, is er dan weer veel meer mogelijk en is het ook makkelijker om verschillende planten te combineren.

Vergeet trouwens ook niet dat de pot mee te stijl bepaalt. De juiste pot bij het juiste interieur kan wonderen doen.

Wij wensen je alvast heel veel plezier bij het ‘groenen’ van je woning.

  • Persoonlijk interieuradvies
  • 10.000 M² wonen en design
  • jarenlange ervaring

GRATIS
INTERIEURADVIES

Op zoek naar het perfecte meubel voor bij u thuis?
Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze interieurspecialisten.

Een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.