Kleinmeubelen maken het af!

KLEINMEUBELEN ALS AANVULLLING

We hebben het altijd over salons, eetkamers, slaapkamers en andere grote en voor de hand liggende meubelstukken. Maar niets is een mooiere én praktische aanvulling in je inrichting dan kleinmeubelen.  Onder kleinmeubelen verstaan wij alle bijzetmeubelen die naast en bij de grote inrichtingsstukken kunnen staan, zoals daar zijn bijzettafels, consoles, fauteuils, krukjes, salontafels, nachtkastjes, kapstokken, wandrekken en nog veel meer meubelen die je interieur een mooie aanvulling geven.

MODERNE OF LANDELIJKE KLEINMEUBELEN

Met de keuze van de juiste kleinmeubelen bepaal je ook meteen je stijl op een meer uitgesproken manier dan enkel met het grote meubilair. Zo zijn er items ter beschikking die hypermodern en minimalistisch zijn. Maar wil je net de landelijke of vintage uitstaling benadrukken, dan kan dat ook prima met kleinmeubelen uit die collectie. Voor elke woonstijl is er een gigantische waaier aan mogelijkheden. In onze toonzaal vind je alvast heel veel inspiratie.

PRAKTISCH VOOR JE INRICHTING

Kleinmeubelen kunnen een louter esthetisch doel hebben. Kijk bijvoorbeeld naar een wandconsole die gebruikt wordt voor decoratieve doeleinden en om de woonstijl te benadrukken. Anderzijds kan een extra meubeltje ook bijzonder praktisch zijn. Denk maar aan een bijzettafeltje voor je glaasje wijn of kopje thee op te zetten. Ook kunnen kleine kastjes, poefs of andere wandrekken ook weer wat extra opbergruimte bevatten. En dat komt in ieder huisgezin goed van pas.

MEUBELEN VOOR DE SLAAPKAMER

Bij kleinmeubelen denken we het vaakst aan de reeds opgenoemde stukken, maar ook in de slaapkamer kunnen extraatjes gezelligheid brengen. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om je slaapkamer te pimpen met een extra nachttafeltje of krukje voor je gsm of je leesboek op te leggen? En daar hoeft het niet bij te stoppen. Mocht je ruimte hebben voor een losse fauteuil in de slaapkamer, dan kan dat bijzonder mooi ogen. Je kan die bovendien gebruiken om een kledingstuk op te hangen tot de volgende ochtend, of gewoon om nog even te chillen met een goed boek vooraleer je in je bed gaat liggen.

De mogelijkheden zijn legio. Laat je begeleiden door één van onze stylisten, want zij kennen het gehele aanbod en kunnen je een gepaste oplossing geven voor jouw woning.

  • Persoonlijk interieuradvies
  • 10.000 M² wonen en design
  • jarenlange ervaring

GRATIS
INTERIEURADVIES

Op zoek naar het perfecte meubel voor bij u thuis?
Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze interieurspecialisten.

Een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.