Vöglauer, een succesverhaal met een lange traditie.

01/04/19

Van een klein familiebedrijf in Abtenau, Salzburg, Oostenrijk tot één van ’s lands meest belangrijke meubelfabrikanten. Vöglauer heeft 2 grote business units: hotelmeubilair, en privé meubilair voor zowel de Europese als internationale markten. Vandaag stelt Vöglauer 410 mensen tewerk.

Smaken en stijlen zijn tijdsgebonden en individueel te beoordelen, maar de creatieve ontwerpen van Vöglauer zijn op zijn minst erg karakteristiek te noemen.

Een meubel van Vöglauer is met zekerheid gemaakt uit de meest kwalitatieve selectie van materialen zoals hout ontgonnen uit eerlijk bosbeheer. ‘Made in Austria’, zowel voor de woonkamer, de eetkamer als de slaapkamer.

100% design

Herkenbaarheid, innovatie en modern design gaan hand in hand. In het hart van de Alpen worden succesvolle modellen gecreërd, 100% geïnspireerd op de fantastisch Oostenrijkse natuur.

 

Natuurlijke materialen

 

Vöglauer staat garant voor het gebruik van hout enkel ontgonnen door duurzaam en eerlijk bosbeheer. Als meubelfabrikant is het hun verantwoordelijkheid om op die manier zorg te dragen voor ons milieu.

 

nr 1 in innovatief denken

 

Vakmanschap, design en natuurlijke elementen gaan hand in hand bij de Oostenrijkse fabrikant. Elke boom wordt door de handen van experten omgevormd tot een uniek meubelstuk.