Presotto - 100% Made in Italy

27/04/19

Een 100% Italiaans merk waarop we trots zijn dat het bij ons op de Ninoofsesteenweg te vinden is, is Presotto! Een toppertje in zijn categorie, en toegankelijk voor iedereen!
Lees hier de 10 redenen om voor Presotto te kiezen

 

100% Made in Italy
Al meer dan 60 jaar vestigt Presotto zich voor de volle 100% in Italië. Zowel de design afdeling als de productie zijn gevestigd in Italië. In 2014 werden ze dan ook ingeschreven in het Nationaal Register van Italiaanse Fabrikanten. Op die manier mogen ze nu ook officieel ‘100% Made in Italy’ aan hun merknaam toevoegen.

Integratie technologie
Om maximaal comfort te kunnen bieden werden de nieuwste technologieën toegepast in de producten. Zo zijn geïntegreerde TV-schermen en stereo systemen toegevoegd aan het aanbod.

100%  Design
Aan Italiaanse schoonheid geen gebrek. En dat dan nog eens gecombineerd met top-functionaliteit, zorgt voor een perfect uitgebalanceerd design.

Respect voor mens en milieu
Presotto werkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, ethisch én ecologisch verantwoord.
(ISO 14001:2004, 18001:2007 OHASAS)

Aandacht voor nazorg
Ook na de levering, staat Presotto klaar voor zijn klanten. Met een gekwalificeerde after-sales afdeling worden vragen accuraat beantwoord.

Exclusieve Presotto Garantie
Door de gehanteerde hoge kwaliteit, kan er ook een mooie garantie worden geboden op het meubilair, ook onderdelen en accessoires zijn steeds beschikbaar en snel leverbaar.

Meubilair op maat
Een breed aanbod aan modulaire elementen en mogelijkheden zorgt voor maatwerk in uw Interieur. Het Presotto meubilair is ‘gemaakt’ voor uw ruimte.

Kwaliteit en innovatie
Alleen de allerbeste materialen worden geselecteerd en alleen de allernieuwste technologieën worden ingezet. Zo kan er worden beantwoord aan de hedendaagse vraag naar functionaliteit en ergonomie.

Uitstekende grondstoffen
Duurzame grondstoffen leiden tot klasse producten.

Ruime keuze in afwerking
Keuze uit 106 kleuren in tal van materialen zoals glas, steen en metaal.
 

 

 

Trefwoorden: