Made in Holland' Design on Stock

02/01/20

Made in Holland', omdat Design on Stock ontworpen én geproduceerd wordt in Nederland. Lekker dichtbij, en dat zorgt ook voor korte levertermijnen. Wij zijn alvast grote fan van de supermooie collectie. 

Love life, embrace design
Wij bij Loft Interieur zijn supertrots op deze collectie. Design on stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen al deze meubels  het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. Géén lange levertijden, géén ingewikkelde voorwaarden, maar prachtige designmeubels tegen een scherpe prijs.

Betaalbaar design
Design on stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en daardoor zijn ze stuk voor stuk uniek. De prijs/kwaliteit verhouding blijft voor deze fabrikant van groot belang. Daarom zijn al deze meubels ook nog eens scherp geprijsd.

Snelle leveringen
Levertijden van drie maanden of meer bestaan voor Design on stock niet. Voor hen kan je supersnel genieten van je designmeubels. Binnen een paar weken staat alles bij u thuis.

Unieke service
Een definitieve keuze maken voor de inrichting van uw woning is altijd moeilijk. Daarom heeft Design on stock een unieke service. Bent u bij levering niet helemaal tevreden over de keuze van uw nieuwe meubels, dan is ruilen altijd mogelijk.