100% Belgisch. Dat is LS Bedding

06/12/19

100% Belgisch. Dat is LS Bedding. En zij gaan dan ook tot het uiterste om dat zo te houden. Zowel het ontwerp als de productie als alle onderdelen en materialen zijn van Belgische bodem. Loft Interieur verdeelt dan ook met trots deze producten.

Het belang van een goede nachtrust

Wie goed slaapt heeft minder stress, is alerter, zit er frisser uit, is minder vaak ziek en staat over het algemeen vrolijker en positiever in het leven. Er zijn heel wat zaken die de kwaliteit van je nachtrust beïnvloeden. Om het nog wat ingewikkelder te maken: die factoren zijn voor iedereen anders. Maar één ding geldt voor iedereen: een goede nachtrust staat of valt met de juiste bodem en met de juiste matras. Alle producten van Nox (LS Bedding) worden speciaal ontwikkeld om jou een verkwikkende nachtrust te schenken. Vaarwel, ochtenhumeur!

Belgische productie van bedden

Ons land heeft een uitzonderlijk rijk verleden op het vlak van ambachtelijke productie van stoffen, textiel, meubelen, …

De bedden, boxsprings en lattenbodems van het merk Nox (LS Bedding) zijn een illustratie van die rijke traditie. Alles wordt gemaakt in eigen ateliers. Wat zij doen staat haaks op massaproductie. Al 85 jaar lang bundelen ze traditionele en ambachtelijke ervaring met de modernste technieken. En die unieke kwaliteit, dat voél je.

Een goede bedbodem houdt rekening met je lichaamsprofiel.

Zo krijgt je rug de rust die hij verdient en start jij ’s morgens fris aan de dag. Vertrouw op het slaapadvies van onze gekwalificeerde slaapspecialisten en combineer perfect op elkaar afgestemde boxsprings, lattenbodems, matrassen, kussens en hoezen van Nox tot jouw ultieme slaapervaring.

8 tips die bijdragen tot een betere slaap

  1. Volg een regelmatig slaappatroon
  2. Vermijd smartphone of tv in de kamer
  3. Eet of sport niet nét voor je gaat slapen
  4. Drink geen alcohol als slaapmutsje
  5. Drink ’s avonds geen koffie meer
  6. Neem een bad net voor je gaat slapen
  7. Slaap in een voldoende verduisterde kamer en
  8. Verlucht de slaapkamer regelmatig.

Trefwoorden: